duminică, 11 aprilie 2010

Poti sa iti faci propriile tale jucarii

Poti sa iti faci propriile tale jucarii? Sigur, de ce nu? Jucariile facute de propriile tale maini pot fi foarte distractive. Jucariile facute de copii, cum ar fi avioane, parasute sau diferite lucruri facute din hartie dupa cum bine stim pot fi foarte haioase. Ai cumva timp pentru propriile tale maini? Esti plictisit? Cateva din aceste jucarii de moda veche sunt ieftine si usor de facut.

Mini yo-yo de buzunar - folositi doi nasturi mari pentru a face o mica jucarie yo-yo. Coaseti cei doi nasturi impreuna, spate in spate prin care va trece un fir de ata inainte si inapoi prin orificiile nasturilor si faceti in cele din urma cate un nod la capatul lor. Leaga la unul dintre capete o greutate pe osie si invartiti greutatea in jurul axei sale. Legati o bucla la capatul firului pentru a proteja degetele. Folosindu-va abilitatile pentru a construi jucaria yo-yo, o sa va dati seama ca este foarte distractiv si relaxant pentru copii vostri.
Cal si calaret - pentru aceasta jucarie aveti nevoie de o bucata dreptunghiulara de placaj. Desenati un cal in fuga pe o parte a unei hartii fara calaret. Pe cealalta parte a hartiei desenati un calaret fara cal. Deseneaza calaretul cu susul in jos intr-o pozitie de echitatie. Faceti cate o gaura la fiecare capat la dreptunghiului. Atasati o bucata de ata cu nod prin fiecare gaura si rasuciti desenul pana cand ata este stransa bine in jurul placajului.
Paianjen din cauciuc - folositi o bucata de lut si 5 benzi de cauciuc pentru a face paianjenul. Taiati 4 din cele 5 benzi de cauciuc in doua. Cele 8 bucati de cauciuc vor fi picioarele. Partea ramasa de cauciuc va reprezenta corpul paianjenului. Modelati in asa fel lutul incat sa fie o forma de paianjen. Vopsiti lutul cu rosu pentru a avea o culoare mai luminoasa dupa care lasati cateva minute sa se usuce. Dupa ce s-a uscat, atasati picioarele pe bucata de lut iar bucata ramasa atasati-o in asa fel incat sa fie pe centrul paianjenului. Mai puteti sa adaugati un cap si ochi daca doriti.
Daca nu crezi ca ai chef sau pur si simplu nu vrei sa faci jucarii de unul singur le poti cumpara intrand pe jucarii pentru copii. In acest site veti gasi jucarii de la mai multe magazine online care vand pe internet.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu