marți, 1 decembrie 2009

Copii de 5 ani - Jucarii educationale

Jucarii educationale si distractive pentru copii de 5 ani

Acestea o sa il ajute pe copil sa invete noi fraze si cuvinte in timp ce se si distreaza. Jucandu-se cu aceste jucarii, copilul invata ordinea corecta in alfabet, recunoaste literele si isi dezvolta gandirea logica. La varsta de cinci ani este deasemenea o varsta buna pentru a invata o a doua limba. Asta pentru ca la aceasta varsta, copilul invata mult mai usor si se poate obisnui cu noi cuvinte sau exprimari, insa cu cat evoluam in varsta, cu atat mai greu este.

Profitand de capacitatea acesta de a invata si o alta limba, profitati si puteti paralel cu romana sa ii cumparati un kit de magneti si in limba engleza de exemplu.
Acest kit in alta limba, care contine poezii, cuvinte, expresii il poate ajuta foarte mult pe copilul dvs. sa invete alta limba.
Indiferent ce jucarii alegeti sa ii cumparati in acest sens, kit magnetic, blocuri de constructie, sau orice alta jucarie educationala in acest sens, va dezvolta si va ajuta foarte mult capacitatea de a analiza si abilitatile creatoare din el.
Oferta de jucarii in mediul online poate fi foarte usor de gasit si deosebit de avantajoasa. In loc sa va pierdeti timpul prin magazine si sa nu baneficiati de fel si fel de reduceri, e mai econom sa stati in fata calculatorului si sa cautati cea mai buna oferta calitate/pret pentru copilul dumneavoastra.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu