luni, 30 noiembrie 2009

Copii de 3 ani - Jucarii educationale

Jucarii educationale pentru varsta de trei ani

Jucariile educationale pentru acesta varsta sunt menite sa dezvolte capacitatile de invatare. De aceea ele se impart pe categorii si jocuri de invatare.
Carti cu alfabet si puzzle, jocuri cu numere, jucarii magnetice, si alte seturi cu astfel de activitati sunt excelente pentru copiii de trei ani.
In momentul cand copilul incepe scoala, este important sa ii cumparati jucarii cu nivelul lui de invatare. Jocuri cu rime si carti de povesti, seturi de carti in domeniul artei, seturi de creioane colorate sunt deja necesare la aceasta varsta.
De asemenea orice invata la scoala, poate fi reprezentat prin jocuri speciale pe acele subiecte, astfel invatarea sa devina mult mai usoara de asimilat si chiar distractiva.

Dansul, piesele de teatru, implicare intr-un cor de asemenea sunt activitati care il vor ajuta sa isi dezvolte procesul de invatare si creativitate. Jucariile si jocurile au un efect pozitiv in dezvoltarea mintii. Jocurile educationale in special sunt foarte importante in procesul unui copil de maturizare si invatare.
Alegeti-i micutului dumneavoastra jucarii si programe educationale in fucntie de varsta pe care o are si prezentatii un nou mod de a invata in timp ce se joaca.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu